OPLEV

Oplevelser i Kalundborg

 

Kalundborg er kendt for sin smukke middelalderbydel med Danmarks eneste 5-tårnede kirke. Her kan du i sommerhalvåret komme på byvandring eller gå en tur med vores syngende vægter.

Naturen på egnen er unik med flade lyngarealer med sandstrand ved Vesterlyng og stejle skrænter ved Røsnæs.

Oplevelserne står i kø: Birkegårdens haver, Kalundborg Museum, Lerchenborg Slot, Kragerup Go High, Vestsjællands Veterantogbane, Fugledegård Vikingecenter, naturområderne ved Tissø, Naturparken Åmosen samt Naturskolen på Røsnæs.

Kalundborg har et hav af muligheder hvis man skal udfolde sig. Der er masser af små veje med og uden cykelsti, gode bakker, smuk udsigt – perfekt til en cykeltræningslejr, og Kalundborg Vandrerhjem har en stor aflåselig cykelstald.

Hvis du gerne vil have oplevelser, hvor der både er land og hav. Et sted, hvor der er by, bakker og bølger. Et sted med stadion, boldbane og borg. Et sted, hvor gulsten og fliser brager sammen med kolosser af munkesten. Et sted, hvor storindustrien tårner sig op for enden af middelaldergyden. Et sted med et ordentligt vandrerhjem – det siger sig selv – men ikke uden havn og banegård.

Hele Vestsjælland er fuld af oplevelser både for store og små hele året rundt. Se meget mere hos Visit Vestsjælland.

Aktiv ferie på cykel

Velkommen til Danhostel Kalundborg Vandrerhjem, som er et de mange kvalitets overnatningssteder for cyklister. Du kan, som cyklist, finde mange rigtig gode overnatningssteder i Danmark, der lever op til alle dine kvalitetskrav.

Vi gør alle en ekstra indsats for at opfylde cyklisternes specielle behov.

Hvad kan du forvente:
Har du problemer med din cykel, har vi en værktøjskasse, der kan hjælpe dig med de vigtigste reparationer. Er dit tøj og udstyr vådt, findes her indendørs tørremuligheder. Herudover kan vi tilbyde sikker cykelparkering i en aflåst bygning, solid morgenmad og salg af cykelkort.

Kalundborg-egnen er et kvalitetsmærket område.
Det betyder at området lever op til de krav, der er med til at sikre gode cykeloplevelser, som for eksempel cykelkort, rutebeskrivelser og gode cykelruter.