SPIS

Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

Vores madkultur her i huset, bygger på, at måltidet er en vigtig del af vores sociale liv. Derfor har vi lange borde i vores spisestue, der indbyder til samtale og hygge.
Vi har en holdning til det omkringliggende miljø, og har derfor valgt, at mange basis produkter i køkkenet altid er økologiske. Det drejer sig f.eks. om vores skæreost, smør, mælk, havregryn, mysli, bønner, linser og kikærter samt mel, hvor alt er økologisk og en del er biodynamisk.
Desuden lægger vi vægt på bæredygtighed, derfor prioriterer vi et æble fra Viskinge højere end en økologisk kiwi, der har fløjet den halve jord rundt. En stor del af vores honning kommer i øvrigt fra Viskinge, en forstad til Kalundborg. Vores kaffe er økologisk.

Husets madkultur er dansk, med megen inspiration udefra, primært på det krydderimæssige område. Det betyder, at vi i meget høj grad benytter danske råvarer, når det kan lade sig gøre. Endvidere er vores madkultur meget grøn, og vegetarer har absolut ingen problemer her, idet der altid er masser af grøntsager. Vi serverer kød til alle buffeter, så de der foretrækker animalske proteiner, også går glade fra bordet.

Langbordsspisning

Torsdag 22.09.2022: KRYDDERURTER & LAM

Onsdag 12.10.2022: GRÆSKAR & OKSEKØD

Mandag 07.11.2022: RØDDER & FASAN

Torsdag 08.12.2022: KÅL & AND

Onsdag 18.01.2023: HVIDE GRØNTSAGER & PØLSER

Torsdag 23.02.2023: LØG, PORRE, LINSER, BØNNER & FISK

Onsdag 22.03.2023: KARTOFLER & SVINEKØD

Tirsdag 18.04.2023: LØG, PEBERFRUGT, AUBERGINE & FJERKRÆ

Der er altid mange gode retter, hvor månedens grøntsag spiller hovedrollen.

Vi øser op, der er 1 meter mellem gæsterne og vi følger sundhedsmyndighedernes arealkrav.

Pris pr. kuvert kr. 165,-

Børn op til 12 år ½ pris.