TILBUD OG EVENTS

Økologisk morgenmad og den grønne nøgle

Her I Kalundborg, har vi haft focus på klima og bæredygtighed I rigtig mange år, så det er der ikke noget hokus pokus I. Kom til Vestsjælland bliv indkvarteret på dejlige værelser, nyd din økologiske morgenmad, tag en tur på Røsnæs, “prøv naturen”, det er Ganske gratis, kom hjem og nyd et måltid mad på Bistro Bispegården, midt I den historiske højby. Vi tilbyder 2 nætters overnatninger inkl. morgenmad og sengelinned, samt middag  en aften (3 retter) på Bistro Bispegården for kr. 1250,- excl. drikkevarer. Prisen er for 2 personer inkl. moms.                     

OBS: Bistroen er lukket søndag og mandag.

Tilbuddet gælder i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31

 

 

 

 

Tilbud 20, 21 og 22 november 2019

Vi tilbyder overnatning til en rigtig god pris, hvis du har været heldig at få et af de eftertragtede borde på Bistro Bispegården til den franske aften, når Beaujolais nouveau 2019 udkommer.
Nogle af os er så gamle, at vi kan huske “de gode gamle dage”, hvor vi længselsfuldt vented på den 3. torsdag I November, når Beaujolais nouveau blev frigivet. Skal du genopleve denne stemming, så er det jo ikke muligt at køre hjem!
Vi ligger 5 minutters gang fra Bistro Bispegården og vi kan tilbyde et værelse noget billigere end en hilsen fra ordensmagten 😉

DKK 575,- for 2 personer inkl. linned, håndklæde og morgenmadsbuffet.

 

Juletilbud 2019

 20 – 29 december 2019

Værelse til 1 – 5 personer med linned, håndklæder og lækker økologisk morgenmad.

Kun 550,- pr. værelse uanset antal.