TILBUD OG EVENTS

Økologisk morgenmad og den grønne nøgle

Her I Kalundborg, har vi haft focus på klima og bæredygtighed I rigtig mange år, så det er der ikke noget hokus pokus I. Kom til Vestsjælland bliv indkvarteret på dejlige værelser, nyd din økologiske morgenmad, tag en tur på Røsnæs, “prøv naturen”, det er ganske gratis, kom hjem og nyd et måltid mad på Bistro Bispegården, midt I den historiske højby. Vi tilbyder 1 overnatning inkl. morgenmad og sengelinned, samt middag (2 retter) på Bistro Bispegården for kr. 1000,- excl. drikkevarer. Prisen er for 2 personer inkl. moms.                     

Tilbuddet gælder i uge 28, 29, 30,

 

Familie ferie med morgenmad og linned

To nætter i familie værelse (max 5 personer) med linned og morgenmad begge dage. Vi bor i gå afstand til stranden, gågaden, havneparken, grønne områder, svømmehallen og korstogsbyen med Nordeuropas eneste 5 tårnede kirke. Vi har gratis parkering, udendørs skakspil, opholdsstue med brætspil og et fælles køkken hvor I kan lave aftensmad.

Det naturskønne Røsnæs tilbyder fantastiske oplevelser, med bl.a. naturskolen hvor I kan klappe geder og æsler, gå en tur i vinmarken ved Dyrehøjgård,  besøge Røsnæs fyr der blev bygget i 1844, eller bare nyde det smukke landskab.

2 dage for hele familien for kun kr. 950,-